Welkom

splash3

Nieuws

Anti-slip sokken voor zwembaden in zeer korte tijd populair

Anti-slip sokken voor kinderen in het zwembad. Deze anti-slip sokken, sweakers genaamd, zorgen voor meer grip op de natte vloeren van een zwembad om uitglijden te voorkomen. Een start up bedrijf heeft in zeer korte tijd via crowdfunding een aanzienlijk geldbedrag opgehaald om dit product verder te ontwikkelen.

Via het online investeringsplatform Symbid heeft het bedrijf in relatief korte tijd al 150.000 euro opgehaald. De ontwikkeling van het bedrijf gaat zo snel dat men nu zelfs wil gaan exporteren naar een twintigtal Europese landen.

De introductie van het product is via een goed bedacht marketing concept in de markt gezet. Door het inzetten van alle vormen van media heeft het product in een zeer korte tijd grote naamsbekendheid gekregen.

Via de website van Ockyz zijn de sweakers te bestellen. Op YouTube staan diverse video’s en Center Parcs heeft zich inmiddels als eerste grote klant gemeld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl