Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Angstcultuur heerst bij zwembad De Kulk’

Sinds er twee jaar geleden een nieuwe zwembaddirecteur is aangesteld lopen bepaalde zaken niet helemaal op rolletjes bij De Kulk in Vlaardingen.

In de lokale media is bekend geworden dat er een angstcultuur heerst bij het zwembad en dat heeft te maken met het ontslag van enkele medewerkers.

De nieuwe directeur Eduard Leurs moest voor een cultuuromslag zorgen in het bad en dat heeft nu zijn weerslag gekregen.

Daarnaast is het zwembad recent geconfronteerd met ernstige ongeregeldheden waarbij vier personen zijn opgepakt en verwijderd.

Het één heeft uiteraard geen verband met het andere maar er is duidelijk wel iets aan de hand.

Voorts maakte het zwembad bekend dat de recreatieve tarieven in 2020 met maar liefst 20% omhoog gaan, als reden de oplopende energiekosten.

De politiek in Vlaardingen is ontstemd en wil nu opheldering over al deze zaken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.