Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

And the winner is: Groenhovenbad

De naam van het nieuw te bouwen zwembadcomplex in Gouda is bekend gemaakt. De afgelopen maanden konden de inwoners namen insturen voor het nieuwe zwembad. Er werden drie namen genomineerd: AquaGouda, Groenhovenbad en Zwem.Gouda. Via een stemming konden de inwoners stemmen op hun favoriete naam. Het is uiteindelijk Groenhovenbad geworden. Het nieuwe zwembad vervangt de huidige drie zwembaden, Tobbe, Trefkuil en Spaardersbad. In het nieuwe zwembad komen twee grote (wedstrijd)baden met tribune, een doelgroepenbad met beweegbare bodem, twee peuterbaden, een buitenbad met waterglijbaan en een ligweide. Ook is binnen het complex ruimte voor horeca en kantoren van Sport.Gouda. Het nieuwe zwembad past financieel en qua functionaliteit binnen de kaders die de gemeenteraad hiervoor gesteld heeft. Het nieuwe zwembad kost 19,3 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.