Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Amsterdams schoolzwemproject weer van start

Internationaal topzwemmer Sebastiaan Verschuren heeft het startsein gegeven voor het derde seizoen van het schoolzwemproject ‘Word een echte Swimstar’ in het Bijlmer Sportcentrum in Amsterdam. De gemeente Amsterdam organiseert het schoolzwemmen om zoveel mogelijk basisschoolleerlingen goed te leren zwemmen. Hierbij wordt naast de reguliere zwemlessen gebruik gemaakt van het programma Swimstar van de KNZB, waarbij kinderen kennismaken met verschillende zwemsporten.

Het schoolzwemproject ‘Word een echte Swimstar’ start aan het begin van het nieuwe schooljaar met 6.000 kinderen. “Het project is een groot online slots succes”, aldus Molly Stam, afdelingshoofd a.i. van SportService Amsterdam. “Inmiddels hebben al 12.000 schoolkinderen deelgenomen en gaan we het derde seizoen in. Met het Swimstar programma maken de leerlingen kennis met de vier verschillende takken van de zwemsport: wedstrijdzwemmen, waterpolo, schoonspringen en synchroonzwemmen. Bij de lessen staat het plezier van de kinderen voorop.

Kijk voor meer informatie over op www.hetbegintmetschoolzwemmen.nlVlottenrace Schoolzwemmen Amsterdam

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.