Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Amsterdam wil 1 miljoen zonnepanelen plaatsen

De gemeente Amsterdam wil op termijn (voor 2020) 1 miljoen panelen in de stad  realiseren. Met die doelstelling wil men 30 procent van alle huishoudens in Amsterdam laten overgaan op zonne-energie.

Als voorloper op het project heeft Het Marnix bad 125 zonnepanelen in gebruik genomen. De zonnepanelen gaan op jaarbasis meer dan 966 kilowattuur aan zonne-energie opleveren.

De zonnepanelen leveren tijdens hun levensduur een aanzienlijke CO2-reductie op. Het Marnix is hiermee het eerste door de Zoncoalitie geïnitieerde project.

Zoek in het archief van ZwemRekreatie voor alle informatie over zonne-energie en duurzame oplossingen voor zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.