Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Amsterdam City Swim 2018 afgelast, deelnemers kunnen wel wandelen

De 7e editie van de Amsterdam City Swim gaat niet door. De organisatie heeft eerder bekendgemaakt dat de City Swim niet doorgaat omdat de kwaliteit van het water in de grachten niet goed is. Wel kunnen de deelnemers in plaats van de Swim vanmiddag een Walk doen. Tot nu toe is ruim 1,4 miljoen euro opgehaald.

De Amsterdam City Swim heeft een hele grote bijdrage geleverd aan het wereldwijde baanbrekende genetisch onderzoek voor ALS.

Alle donaties worden door Stichting ALS Nederland aangewend voor onderzoek naar ALS. Het onderzoek richt zich op de oorzaak en het zo snel mogelijk vinden van een behandeling voor ALS en op de kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven van mensen met ALS.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.