Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Amersfoort stapt uit besprekingen nieuw zwembad

De gemeenten Nijkerk en Amersfoort waren met elkaar in gesprek om een nieuw gezamenlijk zwembad te gaan bouwen. Maar daar is nu een einde aangekomen. Het college van B & W van Amersfoort vindt, dat de kosten voor een gezamenlijk bad te hoog zijn en is van mening dat er genoeg recreatief gezwommen kan worden in de regio.

Daarnaast is er nog een particulier initiatief om in de regio Vathorst Amersfoort een zwembad te gaan bouwen. De gemeente Nijkerk wil op termijn Bad Bloemendal en De Slag in Hoevelaken sluiten. De sport wethouder van Nijkerk heeft te kennen gegeven dat de gemeente nu zelf verder gaat om een nieuw zwembad te realiseren. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.