Welkom

splash3

Nieuws

Amerena is nog aan het finetunen

Het nieuwe zwembad Amerena in Amersfoort heeft te kampen gehad met problemen wat te maken heeft met de lucht- en ventilatie kwaliteit. Een goede luchtbehandeling en ventilatie is van groot belang voor een zwembad en zeker voor de gebruikers.

Het klimaat in een zwembad moet goed zijn zodat de zwemmers geen last krijgen van hoofdpijn, tranende ogen, jeuk of geïrriteerde luchtwegen. Om dit te realiseren hangt er veel af van de juiste instellingen van de luchtbehandeling- en ventilatie installaties.

Vorige maand klaagden een aantal zwemmers in Amerena over prikkelende ogen en geirriteerde luchtwegen. Na onderzoek is nu gebleken dat de problemen ontstonden nadat het buiten kouder is geworden.

Een belangrijk onderdeel van goed klimaat in een zwembad is de luchtvochtigheid, in de zomer is deze anders dan in de winter en zodoende moeten de systemen voor ieder seizoen worden afgesteld. En dat is nu gebeurd waardoor de problemen zijn verholpen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl