Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ambitieuze plannen voor zwembad De Peppel

De nieuwe directeur van zwembad heeft na zijn aantreden de nieuwe plannen gepresenteerd voor de toekomst van zwembad De Peppel in Ede. Directeur Ronald ter Hoeven wil voor duurzaamheid, innovatie en gezondheid gaan.

Via een informatieve bijeenkomst met gemeenteraadsleden liet hij weten dat de nadruk bij De Peppel moet liggen op het recreatiezwemmen, de zwemsport en het schoolzwemmen.

In de plannen zijn onder andere opgenomen: een natuurgezuiverd buitenbad, zonnepanelen, geavanceerde luchtbehandeling, een educatieve waterspeeltuin, een interactieve glijbaan, een drenkelingendetectiesysteem en de horeca moet gezonder worden.

Maar alles valt en staat met financiële plaatje en daar zal het college van B & W en de gemeenteraad zich over moeten gaan buigen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.