Welkom

splash3

Nieuws

Altijd blijven inspelen op de wensen van je bezoeker

Om op de behoefte van de bezoeker van je zwembad in te spelen is het van groot belang om eens in de twee jaar een enquête te houden. Met de resultaten van een dergelijk onderzoek kun je je accommodatie nog aantrekkelijker maken voor je huidige- en toekomstige bezoekers.

Bij een enquête kun je denken aan vragen over hoe schoon het zwembad is, bijvoorbeeld bij de entree, de horeca, in de kleedruimtes en de toiletten en het sanitair. Hoe is het gesteld met het onderhoud van het gebouw. Zijn er voldoende parkeermogelijkheden, hoe is de bereikbaarheid, over de openingstijden, is de communicatie op niveau en hoe klantvriendelijk zijn je medewerkers.

Al deze informatie geven je inzicht op wat voor wijze je de bedrijfsvoering verder nog kunt verbeteren waardoor je accommodatie aantrekkelijk blijft of wordt voor de bezoeker. Gebruik de verzamelde positieve punten als communicatie middel en zorg dat de mindere punten worden aangepakt en verbeterd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl