Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Als het kalf verdronken is, dempt men de put…

Na de aanhoudende reacties en kritiek van oud-medewerkers van het Zuiderparkbad in Den Haag worden er nu maatregelen om de overlast in het zwembad te beperken.

De verantwoordelijke wethouder Baldewsingh deed het eerst af als incidenten maar kan na gesprekken met de huidige- en oud medewerkers er niet meer om heen.

Er zijn per direct beveiligers ingezet, iedereen vanaf 14 jaar en ouder moet zich legitimeren en in de weekenden en in de vakanties houden extra medewerkers toezicht.

Maar er speelt meer in Den Haag, een jaar geleden kwam ook al in het nieuws dat er een verstoorde werkrelatie is tussen medewerkers en management van de zwembaden.

De aangescherpte regels op een rijtje:

Onbehoorlijk gedrag van bezoekers wordt niet geaccepteerd. In nauw overleg met de politie en de medewerkers worden duidelijke grenzen gesteld en bij een overtreding wordt direct passend opgetreden. Iedere vorm van ontoelaatbaar gedrag heeft direct consequenties.

Er worden extra informatieborden geplaatst met de gedragsregels, de wijze van optreden bij het afwijken van de regels (inclusief inzet politie) en de inzet van cameratoezicht.

Het cameratoezicht wordt geïntensiveerd, zodat wangedrag beter kan worden vastgelegd.

Er wordt een identiteitscontrole ingevoerd voor iedereen van 14 jaar en ouder, voordat toegang tot het zwembad wordt verleend.

In de weekenden en in de vakanties worden extra medewerkers ingezet voor het houden van toezicht aan het bad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl