Welkom

splash3

Nieuws

‘Als goedkoop maar geen duurkoop wordt’

De afgelopen jaren waren roerig in Drunen. Het lukte maar niet om de exploitatie van zwembad Het Run goed op de rit te krijgen. Vorig jaar was er eindelijk rust toen Optisport de exploitatie ging uitvoeren. En dat ging naar volle tevredenheid van de gemeente Heusden.

Alleen moest het zwembad opnieuw worden aanbesteedt en vier kandidaten, waaronder Optisport, schreven in voor de exploitatie. De goedkoopste inschrijver heeft nu de voorkeur gekregen en dat is BB Heusden Vastgoed. Het bedrijf is onderdeel van BillyBird, dat onder meer recreatiepark Hemelrijk in Volkel exploiteert.

Er is volgens de gemeente eerst gekeken of de inschrijvers voldeden aan de vooraf gestelde eisen om vervolgens de goedkoopste aanbieder te kiezen. Billy Bird wil verder groeien in Nederland, België en Duitsland, onder meer met de exploitatie van strandbaden.

De aanbesteding is voor drie jaar, met de mogelijkheid om twee keer met een jaar te verlengen. De gemeenten Heusden betaalt naast de kosten voor exploitatie de kosten voor groot onderhoud.

Naast Optisport hadden Sportfondsen en Laco een bieding gedaan naar de exploitatie Het Run. Het besluit is pas definitief als de drie andere inschrijvers geen bezwaar maken tegen de voorlopige gunning.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl