Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Almere sluit zwembad preventief om rvs te vervangen

De gemeente Almere sluit per direct het doelgroepenbad van het zwembad in Almere Stad voor een periode van ongeveer 3 weken.

In die periode worden bevestigingsmaterialen, die niet chloor resistent zijn, uit de hoofddraagconstructie vervangen.

De drie gemeentelijke zwembaden zijn voor 1 januari 2017 op rvs geïnspecteerd door een onafhankelijk extern adviesbureau en er is een actieplan opgesteld.

Het besluit om doelgroepenbad van het zwembad te sluiten is van preventieve aard om de veiligheid van de zwemmers te waarborgen, het hoofd zwembad blijft wel open.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.