Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Alles onder één sportkoepel

Het college van B & W van Brummen is van plan om per 1 januari 2017 het beheer en exploitatie van alle binnensportaccommodaties onder één organisatie te gaan onderbrengen om zo een overkoepelende sportkoepel te realiseren. De gemeente heeft daarvoor een onderzoek laten uitvoeren door Synarchis Advies Bureau.

Het gaat hierbij om zwembad Rhienderoord en sporthal De Bhoele. Men wil via deze opzet zorgdragen voor een efficiëntere aanpak, zowel waar het gaat om het beheren van de accommodaties en het uitvoeren van het gemeentelijk sportbeleid en het stimuleren van sportbeoefening bij de jeugd.

Voordat het definitieve besluit wordt genomen, wordt aan de hand van een stappenplan een aantal zaken verder uitgezocht en uitgewerkt. In de loop van het jaar wordt een definitieve beslissing genomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.