Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Alles blijft het oude in Hoogezand-Sappemeer

Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand wordt toch niet geprivatiseerd. De nieuwe gemeente Midden-Groningen draait het besluit van de voormalige gemeente Hoogezand-Sappemeer terug.

De gemeente vindt de verzelfstandiging niet in het belang van de inwoners van Midden-Groningen. Ook zijn er geen financiële redenen om Sportcentrum De Kalkwijck te privatiseren.

Dus is de conclusie dat alles bij het oude blijft in Hoogezand. Het zwembad draait stabiel met rond de 100.000 bezoekers per jaar. Twee jaar geleden is het complex aangesloten op het warmtenet van Hoogezand en wordt er aanzienlijk bespaart op de energiekosten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.