Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Alle Optisport accommodaties worden rookvrij

Optisport wil als organisatie, dat zich richt op gezondheid en sporten, een duidelijk signaal afgeven door alle 350 accommodaties in Nederland en België per 1 januari 2019 rookvrij te maken.

Om dit extra kracht bij te zetten heeft Optisport een overeenkomst ondertekend met Alliantie Nederland Rookvrij en is het officieel partner van de Rookvrije Generatie.

De beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.

Daarvoor is het nodig dat vooral maatschappelijke organisaties het goede voorbeeld geven en de omgeving waar kinderen veel komen rookvrij te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.