Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Alkmaar Sport timmert steeds meer aan de weg

Zwembad Hoornse Vaart maakt onderdeel uit van Alkmaar Sport en is constant bezig met innovatie en vernieuwing. Sinds Alkmaar Sport in 2013 de exploitatie heeft overgenomen van de gemeente hebben er al vele vernieuwingen plaatsgevonden.

Nu weer heeft zwembad Hoornse Vaart een nieuwe ‘waterglijbaan’ in gebruik genomen, de Pelican Dive. Na het Tikibad in Wassenaar en Roompot vakantiepark in Domburg is zwembad Hoornse Vaart het derde zwembad in Nederland met een Pelican Dive.

Via een klanttevredenheidsonderzoek en reacties op social media kwam naar voren dat er behoefte was aan een extra attractie in het 25-meterbad van de Hoornse Vaart. De Pelican Dive is een korte maar steile ‘waterglijbaan’ met een vrije val van bijna twee meter.

Update:

De Pelican Dive is inmiddels getest en hierbij is geconstateerd dat de vrije val te steil is. De veiligheid kan hierdoor niet gegarandeerd kan worden. De glijbaan wordt zo spoedig mogelijk aangepast en blijft tot nader order gesloten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.