Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Afslanken en conditie op peil brengen

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat men weer wil afvallen en de conditie op peil wil brengen. Een prima manier omdat te doen is in het water. Aquafitnessen is een uitstekende wijze om af te vallen en Aquajoggen in het bijzonder. Nadat Aquajoggen door ZwemRekreatie in Nederland is geïntroduceerd, heeft het zich ontwikkeld tot een volwassen sportieve en gezonde activiteit in het water. Aquajoggen is verticaal bewegen in water met alle voordelen van dien. Iedereen kan het omdat je op eigen snelheid en conditie niveau kunt oefenen. De voordelen van Aquajoggen zijn onder andere, nagenoeg geen kans op blessures, een continue mild spiergebruik, coördinatie training, geen angst om te vallen, toename van spierkracht en een hoger calorieverbruik (in water zo’n 40% hoger dan bij vergelijkbare oefeningen buiten water).

– Aquajoggen betekent letterlijk lopen in het water en wordt uitgevoerd met behulp van een wet-belt of drijfgordel.
– Aquajoggen is het uitvoeren van allerlei loopvormen in diep water met behulp van een wet-belt. Een wet-belt is een gordel die om de middel gedragen wordt en voor meer drijfvermogen zorgt.
– Aquajoggen is zeer geschikt voor mensen die; hun conditie willen verbeteren, hun spieren willen versterken, willen afslanken, willen bewegen om therapeutische redenen of willen bewegen voor de gezelligheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.