Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Afschaffen schoolzwemmen zorgt voor veel minder bezoekers

De overdekte zwembaden De Parrel en het Helperbad van Groningen hebben de afgelopen jaren de bezoekersaantallen drastisch zien teruglopen. Beide zwembaden ontvangen nog maar de helft van de bezoekers dan drie jaar geleden.

Vanwege de bezuinigingen schafte de gemeente drie jaar geleden het schoolzwemmen af en dat heeft nu zijn gevolgen, de baden hebben dit verlies niet kunnen compenseren. Bij de grotere zwembaden Kardinge en openluchtzwembad De Papiermolen zijn de bezoekersaantallen wel stabiel gebleven.

De exploitatie van de zwembaden en andere sportaccommodaties in Groningen is in handen van Werkmaatschappij Sport en Recreatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.