Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Adviesgroep krijgt meer tijd om plannen concreet te maken

Adviesgroep HOZE krijgt van gemeenteraad van Hollands Kroon meer tijd om met concrete plannen te komen voor de vier overdekte zwembaden binnen de gemeente.

Eind oktober 2017 moet er een voorstel gereed zijn waarmee de raad een definitief besluit kan nemen over de toekomst van de zwembaden in de regio.

Tevens wordt er 40.000 euro uitgetrokken om onderzoek te doen naar staat van de technische installaties en de toekomstige onderhoudskosten.

En van dat geld moet ook advies worden ingewonnen om te komen tot een gezamenlijk organisatieplan.

Vanwege grote weerstand uit de bevolking is de gemeenteraad mede overstag gegaan, lees voor meer info de gerelateerde artikelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.