Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Acties voor behoud zwembaden

Een zwembad behouden in een gemeente of regio leeft erg onder de bevolking. Zodra een gemeente besluit te bezuinigen komt het volk in actie.

Er zijn bijna 7000 handtekeningen opgehaald om Sportfondsenbad Dukenburg in Nijmegen te redden. De gemeente overweegt het zwembad te sluiten vanwege de bezuinigingen. Een andere optie zou zijn het beheer van het zwembad over te dragen aan vrijwilligers. Op 12 juni wordt het onderwerp in de gemeenteraad besproken.

Zwemverenigingen in Landgraaf voeren massaal actie tegen het beleid van de gemeente en de plannen voor zwembad In De Bende.

Stichting De Zien in Uitgeest heeft 6000 handtekeningen opgehaald. De toekomst van zwembad De Zien  is met het oog op de penibele financiële situatie van de gemeente namelijk in het geding.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.