Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Actie voor Spieren voor Spieren

Altijd sympathiek, acties die worden gehouden voor het goede doel. Veel zwembaden geven hier gehoor aan, het maatschappelijke doel van een zwembad wordt hiermee gediend. Zwembad Overboord in Dronten bijvoorbeeld houdt in samenwerking met Spieren voor Spieren eerdaags een ouder-kindtriathlon. Tijdens deze Spierathlon wordt aandacht gevraagd voor kinderen met een spierziekte.

De Spierathlon bestaat uit de onderdelen: zwemmen (500 meter), fietsen (20 kilometer) en hardlopen (5 kilometer). Samen is dat een achtste triathlon. Het is de bedoeling dat kind en volwassene als team alle afstanden en onderdelen samen afleggen. Klik hier voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.