Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Actie voor behoud zwembad

Een grote protestactie heeft plaatsgevonden bij zwembad De Zwaoi in Valthermond. Op de laatste dag van het zwemseizoen werd met grote spandoeken geprotesteerd tegen de eventuele sluiting van het zwembad. Het zwembad mag absoluut niet  verdwijnen van de inwoners van Valthermond. De gemeente Borger-Odoorn wil dat de exploitatie van het zwembad door vrijwilligers wordt overgenomen, alleen zijn daarover zijn nog geen concrete afspraken overgemaakt. Tijdens de begrotingsbehandeling in november komt er meer duidelijkheid over het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.