Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Actie voor behoud inkomen medewerkers zwembad Kerkpolder

De voorgenomen overdracht van zwembad Kerkpolder in Delft naar Sportfondsen Delft B.V. zorgde al eerder voor onrust onder de medewerkers van het zwembad.

De medewerkers zijn bevreesd dat ze door de overname een kwart van hun salaris moeten inleveren. Als het sociaal plan van de gemeente doorgaat gaan de medewerkers er fors op achteruit.

FNV en CNV willen dat de gemeente op een gelijkwaardige manier het overleg met hen voert over een sociaal plan. Woensdag 16 november dient hierover een kort geding, door de bonden aangespannen tegen de gemeente.

Om het kort geding te ondersteunen gaan de medewerkers via een ludieke actie aandacht vragen voor hun situatie.

Er zullen bad eendjes te water worden gelaten die de bezoekers kunnen tekenen en deze wil men vervolgens aanbieden aan de gemeente.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.