Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Actie Rookvrij Nederland naar volgende fase

De volgende fase voor Nederland Rookvrij is opgestart. De Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds, verenigd in de Alliantie Nederland Rookvrij, zijn een nieuwe gezamenlijk actie gestart om plekken waar veel kinderen komen rookvrij te krijgen.

Naast speeltuinen, dierentuinen richt de actie zich ook op zwembaden. Via het nieuwe online platform rookvrij.nl kun je laten weten welke plekken in jouw buurt rookvrij zouden moeten worden.

Zeker 8 van de 10 Nederlanders willen dat plekken waar kinderen sporten rookvrij worden, blijkt uit een recent onderzoek. Inmiddels zijn al 550 sportclubs rookvrij.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.