Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Volop actie voor behoud van zwembad De Brug

Er is grote beroering ontstaan in Enschede over het voornemen om vanwege de bezuinigingen zwembaden te sluiten. Zwembad De Brug in Glanerbrug staat naast Het Slagman op de nominatie om op termijn  te worden gesloten.

De lokale bevolking en de gebruikers gaan niet zomaar akkoord met een eventuele sluiting en staan nu op de barricaden. Er is een felle online strijd ontstaan over dit voornemen en alle beschikbare social media middelen worden ingezet.

Er is inmiddels Facebook actie gestart die men wil een petitie indienen voor het behoud van het zwembad. Vooral online krijgt dit initiatief zijn vorm, zo is er een Facebookpagina ‘Behoud zwembad voor Glanerbrug’ met bijna 1000 likes en een bijbehorende petitie is al meer dan 600 keer ondertekend.

De strijd is dus begonnen, een aantal raadsleden zijn ook verbolgen over de plannen en steunen ook het initiatief.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.