Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Achmea Health Centers overgenomen

Het grootste gedeelte van de fitnesscentra van zorgverzekeraar Achmea gaan over naar het budgetketen Fitland. Het is Achmea niet gelukt, door de aanhoudende crisis, de fitnessclubs rendabel te maken. Het idee vanaf de start was om verzekerden op een goedkope manier meer te laten bewegen. Achmea verkoopt nu 19 van de 31 fitnesscentra aan Fitland, 12 centra worden gesloten. Hierdoor verliezen ongeveer 450 mensen hun baan. Consumenten willen steeds minder geld besteden aan fitness en de concurrentie met budgetketens is te groot.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.