Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aat de Jonge Zwembad is net open en nu al kritiek

Eindelijk is het zover, Dronten heeft een nieuw zwembad en is recent geopend. Vanaf 2015 werd er al gesproken over een nieuw zwembad omdat het huidige bad Overboord aan het einde van de levensduur was.

Het nieuwe zwembad heeft drie bassins: een wedstrijdbad van 25 x 15 meter, een instructiebad van 10 x 15 meter en een peuterbadje van 10 vierkante meter en het zwembad is ook nog eens compleet duurzaam uitgevoerd.

Er hangt een prijskaartje aan van 8,1 miljoen euro. Alleen begint de kritiek onder de bevolking al aan te zwellen. Er zijn te weinig spelelementen om de jeugd te vermaken. De uitvoering is simpel en gericht op de sport.

Oordeel zelf en bekijk de video hieronder.

Als afscheidscadeau is het nieuwe zwembad vernoemd naar oud-burgemeester Aat de Jonge (er was ook al kritiek over de naamkeuze) en Optisport exploiteert het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.