Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Arnhem heeft het zwemles geven goed op de rit

Als we Sportbedrijf Arnhem mogen geloven en dat doen we, volgen een record aantal kinderen zwemles in Arnhem. 1200 kinderen zijn gestart met zwemlessen voor een A, B of C diploma. Dat zijn er 200 meer dan vorig jaar.

Door een simpele ingreep om de zwemlestijden te verruimen is het aantal fors gestegen. Wat ook heel positief is dat de kinderen vaker doorgaan voor het B- en C-diploma.

De gemeente Arnhem subsidieert daarnaast ook een zwemlessen voor minderbedeelden en nieuwkomers in Nederland.

Arnhem ondersteunt ook nog steeds het schoolzwemmen maar niet alle scholen doen daar aan mee, die kiezen een aantal keren per schooljaar voor een natte gymles in het kader van zwemveiligheid.

Al met al hebben ze in het Arnhem goed op de rit en kan als voorbeeld dienen voor andere gemeenten. De gemeente heeft twee zwembaden, De Grote Koppel en Valkenhuizen, de laatste wordt op termijn vervangen voor een nieuw zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het meest bizarre zwembad ter wereld

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.