Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aardwarmtelab opgezet

Met de ingebruikname van de aardwarmtebron in de regio Delft gaan studenten en onderzoekers van de TU Delft een aardwarmtelab in de regio opzetten. Ter gelegenheid van de ingebruikname wordt er een symposium georganiseeerd. Op enkele kilometers van de TU Delft verwarmt tuinder Ammerlaan sinds enige maanden zijn kassen, enkele naburige bedrijven, een sporthal en een zwembad met aardwarmte. De studenten en onderzoekers van het Delft Aardwarmte Project (DAP) stonden de beide duurzame tuinders vanaf de eerste plannen bij met raad en daad. Voor meer info: Chris den Boer, Stichting Delft Aardwarmte Project, dap@tudelft.nl Zoek op trefwoord aardwarmte voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.