Welkom

splash3

Nieuws

Aqua Mexicana bereikt nu al hoogste punt

Het nieuwe waterpark dat Attractie- & Vakantiepark Slagharen in mei 2015 opent, heeft het hoogste punt bereikt. Het betreft de bouw van het trappenhuis voor de 3 grootste glijbanen en is 13 meter hoog. Reden voor directeur Wouter Dekkers en zijn team voor een klein feestje.

Eerder deze maand gaf Slagharen een aantal details prijs van het indoor- én outdoor waterpark, zoals de 546 meter aan glijbanen, waarvan een aantal met special effects. Daarnaast voorziet het park in 5 (zwem) baden inclusief het grootste bubbelbad van Nederland. Aqua Mexicana krijgt, zoals de naam al doet vermoeden, een Mexicaans thema en zal een netto oppervlakte hebben van 5.200m2.

Directeur Wouter Dekker (links op de foto) geeft aan tevreden te zijn over het verloop van de bouw. “We liggen op schema, maar we zullen tot het eind hard moeten werken om in mei open te gaan”.

slagharen2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl