Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanpassingen om zomer zwemseizoen eerder te starten

Zwembad De Krommerijn in Utrecht is een combinatie van een binnen- en openlucht zwembad. Door middel van een verschuifbaar dak is het zwembad het hele jaar te gebruiken.

Om technische redenen kon het openluchtbad pas in juni opengaan. Daar gaat nu verandering in komen. Het zwembad wordt verbouwd zodat er vanaf 2020 eerder buiten kan worden gezwommen.

Vanwege klimaatveranderingen begint het zomer zwemseizoen de laatste jaren steeds eerder en daar wil de gemeente Utrecht het zwembad op laten inspelen.

Ook komen er extra sportvelden omdat de vraag naar sportfaciliteiten steeds groter wordt. Met de aanpassing en uitbreiding is ongeveer 220.000 euro gemoeid.

Het zwembad wordt geëxploiteerd door Stichting Zwembad Krommerijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.