Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aangescherpte regels plaatst zwembaden voor dilemma

Vanwege de recente aangescherpte coronaregels van het kabinet wordt het steeds lastiger om het zwemmen te reguleren.

Vooral met recreatief zwemmen is het lastig om alles in goede banen te leiden en om te voorkomen dat er geen contact ontstaat tussen de zwemmers.

Daarnaast heb je het probleem met het omkleden. De douches en kleedruimten mogen voor en na het zwemmen niet gebruikt worden.

Dat betekend dat bezoekers zich na het zwemmen in het zwembad moeten aankleden. Hierdoor worden de zwemmers in verlegenheid gebracht.

En voor de medewerkers is het ook niet te doen om als een soort politieagent rond te lopen, dat gaat weer ten koste van de veiligheid.

Een aantal zwembaden hebben daarom besloten om de komende weken alleen open te gaan voor doelgroepen en zwemlessen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.