Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanbesteding zwembad Vriezenveen stopgezet

Nu dat de politieke kaarten zijn geschut in de gemeente Twenterand laait de zwembaddiscussie weer op. Op verzoek van GemeenteBelangen Twenterand is de aanbesteding van het nieuw te bouwen zwembad in Vriezenveen stopgezet.

De aanbesteding van het nieuwe zwembad was al in volle gang maar wordt nu voorlopig tegengehouden. GemeenteBelangen vindt dat het nieuwe zwembad te duur wordt en heeft zich vanaf het begin al verzet tegen de plannen.

Vanuit de de dorpskernen was er al veel protest tegen de plannen en nu met gemeentebelangen aan het roer wil men het plan tegenhouden. GemeenteBelangen Twenterand heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen een monsterzege behaald en komt met 12 zetels van de 23 in de gemeenteraad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.