Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanbesteding nieuw zwembad moet over

De aanbestedingsprocedure voor de exploitatie van het nieuw te bouwen zwembad in Kampen moet over, dat heeft de rechter bepaald. Sportfondsen Nederland, de huidige exploitant, verloor de aanbesteding aan Optisport Exploitatie. De rechter oordeelde dat regels voor transparantie en objectiviteit zijn overtreden.

De rechter wijst op een wiskundige formule die is gebruikt voor het toekennen van punten aan de inschrijvers. Deze bleek niet geschikt voor de negatieve exploitatiebijdrage (dus een bedrag van de huurder aan de gemeente) die Optisport had berekend. Door de formule toch toe te passen, kwam Sportfondsen op nul punten uit, terwijl het verschil slechts 5000 euro bedroeg. De gemeente moet de aanbestedingsprocedure onmiddellijk stoppen en daarnaast de kosten van het kort geding betalen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.