Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanbesteding nieuwe zwembad Kampen onderzocht

De aanbesteding van het nieuwe zwembad in Kampen blijft de gemoederen bezighouden. De rekenkamercommissie van de gemeente gaat een onderzoek starten.

In de eerste aanbestedingsronde kwam Optisport als winnaar naar voren. Volgens de andere bieder en huidige exploitant Sportfondsen, was de aanbesteding niet transparant verlopen. Via de rechter kreeg Sportfondsen vervolgens gelijk en moest de aanbesteding over.

Sportfondsen won later de nieuwe aanbestedingsronde. De rekenkamercommissie wil nu onder andere weten hoe Sportfondsen de tweede aanbesteding wel kon winnen en waarom de uitkomst gunstiger was. De onderzoeksresultaten worden begin volgend jaar bekendgemaakt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.