Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanbesteding deel 2 zwembad Kampen

De aanbesteding van het nieuwe zwembad in Kampen gaat opnieuw plaatsvinden. De rechter had de vorige aanbesteding ongeldig verklaard omdat de regels voor transparantie en objectiviteit waren overtreden. Sportfondsen Nederland, de huidige exploitant, verloor toen de nbso online casino aanbesteding aan Optisport Exploitatie. De vijf partijen die bij de eerste aanbesteding interesse hebben getoond, kunnen weer meedoen met de nieuwe aanbesteding. Het nieuwe zwembad van Kampen kost ruim 13 miljoen euro en moet eind 2016 opgeleverd moeten worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.