Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanbesteding AquaAltena opnieuw onder de loep

Optisport heeft een onafhankelijke commissie van aanbestedingsexperts gevraagd opnieuw te kijken naar de aanbesteding van zwembad AquaAltena in Andel.

De exploitant vindt het vreemd dat de gemeenten Aalburg en Woudrichem hebben besloten om Sportfondsen 100.000 euro extra subsidie te geven.

Tijdens de aanbesteding in 2012 heeft Optisport ook een bod gedaan om AquaAltena te exploiteren, maar kon niet op tegen het bod van Sportfondsen.

Sportfondsen kwam destijds met een bod van slechts 10.000 euro, dat bod was destijds gebaseerd op verwachte bezoekersaantallen.

Omdat deze nog niet zijn gehaald heeft men een extra subsidie aangevraagd en dat is door beide gemeenten gehonoreerd.

In oktober vorig jaar maakte Optisport al bezwaar tegen het raadsvoorstel, nu ligt er dus een klacht bij een speciale commissie.

Mocht blijken dat de gemeenten niet juist hebben gehandeld overweegt Optisport een rechtszaak.

In een reactie laat de wethouder van Aalburg weten dat de subsidie is toegekend binnen de kaders van de aanbesteding. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.