Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aanbesteden volgens een programma van ambities

Waar aanbestedingen van projecten normaal gesproken op basis van een Programma van Eisen worden gedaan, wordt in de gemeente Gennep gezocht naar een samenwerkingspartner die past bij een Programma van Ambities.

Gemeente Gennep gaat via dit traject op zoek een nieuwe beheerder van de gemeentelijke binnensportaccommodaties, waaronder het zwembad Pica Mare.

De bedoeling is dat de gemeente een partner zoekt waar men een duurzame relatie mee realiseert en daardoor maatschappelijke meerwaarde.

Dit gebeurt volgens de vernieuwende Rapid Impact Contracting (RIC) methodiek. Via RIC wordt op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner die past bij een Programma van Ambities.

Deze ambities worden samen met de hoofdgebruikers van alle binnensportaccommodaties in Gennep opgesteld.

RIC biedt de gemeente de kans om partners te zoeken met dezelfde ambities op het gebied van sociale, duurzame en innovatieve waarden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.