Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aan welke voorwaarden moet een attractie voldoen

Keuringen van attracties, waaronder waterglijbanen en andere speeltoestellen, worden uitgevoerd door keuringsinstanties die door de overheid zijn aangesteld. Deze AKI (Aangewezen Keuring Instanties) keuren een attractie of speeltoestel volgens de regels van de Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS) en volgens de Europese richtlijn 1069.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voert daar namens de overheid de controle op uit. Via de NVWA zijn de keuringsinstellingen terug te vinden die aangewezen zijn voor keuringen. Na goedkeuring van deze instanties krijgt de attractie of speeltoestel een keuringscertificaat.

Attractie- en speeltoestellen moeten dusdanig zijn ontworpen en vervaardigd, dat zij bij redelijkerwijs te verwachten gebruik geen gevaar opleveren voor de veiligheid of de gezondheid van personen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.