Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bosbad Putten in financieel zwaar weer

De afgelopen jaren is er voor miljoenen geïnvesteerd in Bosbad Putten. Er is een nieuwe spectaculaire wildwaterbaan gekomen en in het kader van verduurzaming zijn er waterpompen geïnstalleerd, kostenplaatje bij elkaar: 4 miljoen euro.

De gemeente Putten heeft hiervoor leningen verstrekt aan het stichtingsbestuur van het zwembad. Dit jaar zou in het teken staan om de investeringen terug te gaan verdienen maar corona gooide roet in het eten.

Om het zwembad overeind te houden heeft het stichtingsbestuur een geldlening nodig van 800.000 euro. Het college van B & W is van mening dat dit noodzakelijk is om de liquiditeitspositie van het Bosbad in 2020 weer op peil te brengen.

De gemeenteraad  beslist eind van de maand over de nieuwe lening. Bosbad Putten is al jaren een publiekstrekker van formaat op de Veluwe. Jaarlijks komen er, in een normale situatie, ruim 250.000 bezoekers naar het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.