Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openbare en sociale leven 3 weken tot stilstand

Zwembaden mochten in principe, ondanks het coronavirus, gewoon openblijven van het RIVM, mits er niet meer dan 100 bezoekers aanwezig waren. Wel werden alle evenementen afgelast.

Maar nu is er een nieuwe situatie ontstaan. Alle maatregelen die vorige week zijn ingezet worden met een week verlengd en waar eerst zwemlessen en andere vaste activiteiten voor kleine groepen nog doorgingen worden deze nu ook stopgezet tot 6 april.

Basisscholen, middelbare scholen, universiteiten en hbo-opleidingen en alle horecagelegenheden zijn nu ook dicht. Alleen voor kinderen van ouders die in vitale beroepen werken, zoals in de zorg of bij de hulpdiensten, wordt opvang geregeld, zodat ze aan het werk kunnen blijven.

Alle Nederlanders worden ook opgeroepen om op een gepaste afstand van 1 meter bij elkaar vandaan te blijven.

Hoe gaan zwembaden om met de nieuwe situatie?

Zwembad Swimfun in Joure gebruikt de komende weken om onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden die later stonden gepland nu uitvoeren.

Waar nodig zullen wij deze pagina regelmatig updaten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.