Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

SRO gaat alle sport accommodaties in Huizen exploiteren

De exploitatie van Sportcentrum De Meent, sporthal Wolfskamer, openluchtzwembad De Sijsjesberg en de gymzalen in Huizen worden ondergebracht bij exploitant SRO (NV Sport, Recreatie en Onderwijsvoorzieningen).

De exploitatie gaat vorm krijgen in een nieuwe joint venture met SRO waarbij de gemeente een sportbedrijf opricht waarin het beheer en de exploitatie van de sportaccommodaties worden ondergebracht.

Nu is het beheer en exploitatie nog versnipperd, inwoners en organisaties krijgen in de nieuwe situatie te maken met slechts één aanspreekpunt voor de verhuur van sportaccommodaties.

Door de samenwerking, met het nog op te richten sportbedrijf, ontstaan er mogelijkheden om de inzet van zwembadmedewerkers te combineren.

Andere voordelen zijn: efficiëntere inzet van sportfaciliteiten, verminderde kwetsbaarheid op het gebied van installaties en gezamenlijke inkoop.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.