Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eindelijk schot in de renovatie van De Waterman

Het bestuur van stichting Waterman Natuurlijk in Wateringen, dat al jaren het zwembad exploiteert, heeft in grote lijnen een akkoord bereikt met de gemeente Westland over de modernisering van het openluchtzwembad.

De Waterman is gedateerd en technisch in slechte staat. Het zwembad in Wateringen wil onder andere met warmtepompen gaan werken en het grote bassin moet ook worden vervangen.

Daarvoor zijn twee opties: weer met beton werken of met roestvrij staal. Roestvrij is duurder in aanschaf maar is wel duurzamer en beter bestand tegen de weersinvloeden.

Het zwembad bestaat al sinds 1935 en is een begrip voor mensen uit Wateringen en de directe omgeving. Het woord is nu aan gemeente om een definitieve klap op de renovatie te geven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.