Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bizar: 80-jarige opa door politie uit zwembad gezet

Een 80-jarige man is onlangs door de politie verwijderd uit zwembad de Dol-fijn in Maassluis omdat hij zich niet aan de regels hield. De opa wilde met zijn kleindochter baantjeszwemmen op een tijdstip dat alleen volwassenen zijn toegestaan.

Een medewerker van het zwembad ging tot actie over omdat de opa in kwestie over zijn theewater geraakte oftewel witheet werd. Als iemand zich niet gedraagt, dan treedt het protocol inwerking en het maakt dan niet uit hoe oud iemand is, aldus de reactie van de manager van het zwembad.

Het kwam de opa van 80 jaar in het bezit van een jaarkaart op een zwemverbod te staan. Na enige bezinning heeft de manager van het zwembad er toch een rot gevoel aan overgehouden.

Uit coulance is de ‘straf’ enigszins teruggedraaid en kan de opa eind januari weer met zijn kleindochter komen zwemmen… Het had het zwembad gesierd om toch anders met situatie om te gaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.