Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aankoop zwembad Parc Emslandermeer stuk dichterbij

Met een subsidie van 117.000 euro van de provincie Groningen komt de aankoop van het zwembad op vakantiepark Parc Emslandermeer door de gemeente Westerwolde steeds meer dichterbij.

De gemeenteraad is nu aan het woord om het zwembad definitief te kopen. De Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer (SBPE) is eigenaar en wil van het zwembad af vanwege de onderhoudskosten.

Westerwolde heeft voor de regio zwemwater nodig om zwemles aan te kunnen bieden. Op dit moment wordt dat ingevuld door zwemschool Henny de Groot in het desbetreffende zwembad.

Twee jaar geleden stopte de gemeente al 40.000 euro in het zwembad om een sluiting te voorkomen.

De Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer (SBPE) is eigenaar van het zwembad en heeft toegezegd het zwembad in ieder geval tot juli 2020 open te houden.

Verwacht wordt dat de gemeenteraad in april volgend jaar een beslissing gaat nemen over de aankoop van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.