Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waar een klein dorp groot in kan zijn

Er zijn van die plekken in Nederland waar de inwoners grote betrokkenheid tonen bij een plaatselijk zwembad.

Vroomshoop is zo’n plek, onderdeel van de gemeente Twenterand.  Openluchtzwembad De Zandstuve uit 1963 is sinds 2017 in handen van een stichting.

Via massale donaties van de bevolking krijgt Aquapark De Zandstuve nu definitief een familieglijbaan. In een week tijd heeft men de ontbrekende 16.000 euro binnengehaald.

Voor de waterglijbaan is 100.000 euro nodig, de helft betaald de gemeente en de ander helft het zwembad. Het benodigde bedrag is nu binnen en de glijbaan kan worden besteld.

Het toont maar weer eens aan waar een klein dorp groot in kan zijn. En het enthousiaste bestuur van het zwembad speelt daarin ook een belangrijke rol.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.