Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wet van Murphy van toepassing op De Schelp

De wet van Murphy zegt dat “anything that can go wrong, will go wrong” (alles wat fout kan gaan, zal fout gaan). Dat lijkt zeker nu van toepassing bij zwembad De Schelp in Bergen op Zoom.

Meer dan een jaar geleden moest het zwembad noodgedwongen dicht vanwege corrosievorming in de draagconstructie van het dak.

Een grootscheepse renovatie, die al was gepland, werd naar voren gehaald en het zwembad werd voor miljoenen verbouwd.

In september van dit jaar werd het zwembad weer feestelijk geopend maar helaas opgeschrikt door overlast van een aantal ‘bezoekers’ waardoor het zwembad moest sluiten.

Twee weken geleden bleek het zwemwater en luchtvoorziening niet in orde te zijn en moest De Schelp weer noodgedwongen sluiten.

Het zwembad is nog steeds dicht en er is nog geen zicht wanneer het weer opengaat. Het probleem met de waterhandeling is zo groot dat er nog geen oplossing is gevonden.

Al met al is het heel frustrerend voor het team van medewerkers maar ook voor de financiële situatie. Alle kosten lopen gewoon door.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.