Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente wil verder met recreatiebedrijf

Twintig jaar geleden werd het gemeentelijke zwembad van Groenlo gesloten. De activiteiten zoals zwemles werden daarna tegen een jaarlijkse bijdrage overgeheveld naar Marveld Recreatie. Een constructie wat wel meer bij gemeenten wordt toegepast die zelf geen zwembad meer hebben.

Nu twintig jaar later wil de gemeente het contract voor diezelfde periode van 20 jaar verlengen. Hiervoor ontvangt het recreatiebedrijf een bijdrage van 225.000 euro per jaar. Inwoners, zwemclubs en scholen in de regio kunnen dan gebruik blijven maken van de faciliteiten van Marveld Recreatie.

Als het aan het college van B & W van  Oost Gelre ligt, waar Groenlo onder valt, wordt deze constructie voortgezet maar de gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.