Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad onder vuur vanwege diverse calamiteiten

Zwembad De Staver in Sommelsdijk ligt al langer onder vuur vanwege meerdere incidenten die toe te schrijven zijn aan problemen met de technische apparatuur.

In een jaar tijd hebben de zwemmers van De Staver te maken gehad met meerdere gevallen die met de gezondheid hebben te maken zoals benauwheid, irritatie aan de ogen en ademhalingsproblemen.

Het blijkt dat er van alles aan de hand is met de technische apparatuur dat het zwembadwater en het klimaat regelt in het zwembad. In december van het vorig jaar is er zelfs legionella geconstateerd.

Uit alle reacties valt op te maken dat er structureel iets mis is bij De Staver. De gemeente Goeree-Overflakkee heeft inmiddels een externe technische deskundige ingeschakeld.

Al deze commotie heeft er voor gezorgd dat de bezoekersaantallen flink naar beneden zijn gegaan. Dus het wordt hoog tijd voor duidelijkheid en actie.

Het zwembad wordt geëxploiteerd door stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee dat meerdere accommodaties exploiteert in de regio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het meest bizarre zwembad ter wereld

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.